Ο Αθανάσιος Δαδάλας

Αγαπητοί μου Φίλοι,Σύμμαχοι και Συνοδοιπόροι σας καλωσορίζω στο Ιστολόγιο μου.
Πιστεύω πως το παρόν BLOG θα είναι ένας τόπος συνάντησης σκέψεων απόψεων και ζυμώσεων πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Από τις Σέρρες ξεκινά μεγάλη περιοδεία η Ντόρα




Ανεβάζει στροφές η Δημοκρατική Συμμαχία. Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέπτεται σήμερα τις Σέρρες, το κάστρο των Καραμανλήδων, αύριο τη Δράμα, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατάρτιση των λιστών του κόμματος οψέποτε γίνουν οι Βουλευτικές εκλογές.
Ήδη έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες των Γιάννη Οικονόμου ( Β’ Αθήνας), Γιώργου Κοντογιάννη (Β’ Αθήνας), Χρήστου Μαρκογιαννάκη (Χανιά) και Λευτέρη Αυγενάκη (Ηράκλειο), ενώ από τις περιοδείες της Ντόρας σε Βόρεια Ελλάδα και Δυτική Μακεδονία αναμένεται να «εμπλουτιστούν» και οι υποψηφιότητες του κόμματος για την Περιφέρεια.
Ήδη η δεξαμενή των στελεχών του κόμματος ανά την Επικράτεια που «φλερτάρουν» με την ιδέα μιας υποψηφιότητας στις προσεχείς εκλογές, ικανοποιεί ποσοτικά και ποιοτικά τους συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη. Άλλωστε το βάπτισμα του πολιτικού πυρός έχουν λάβει ήδη τριάντα πέντε πολιτικά στελέχη από έντεκα νομούς της χώρας, τα οποία στην πλειονότητά τους θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.
Συγκεκριμένα, σε: Αιτωλοακαρνανία: Καπέρδας Βασίλης, Νέστορας Φώτης, Παϊσιος Χρήστος, Σιορίκης Γιώργος. Αχαΐα: Καφέζας Αθανάσιος, Κωνσταντινόπουλος Ευάγγελος, Σταθακάρος Βασίλης, Τραχήλη Αθηνά, Φωτάκης Βασίλης. Έβρο: Καλακίκος Παναγιώτης, Κασσιμάτη Αιμιλία, Τσιακίρης Απόστολος, Τσιαγκανά Μαριάνθη. Α’ Θεσσαλονίκη: Δρογίδης Δημήτριος, Μπουμπάρης Κώστας, Παπαπολυχρονιάδης Κώστας, Ταχιάος Νίκος. Β’ Θεσσαλονίκη: Δαδάλας Αθανάσιος, Χαϊτίδης Σπύρος. Κέρκυρα: Ακτύπης Βασίλης, Σούκερας Γιώργος. Κοζάνη: Βούρας Σάκης, Μανεδάκης Κωνσταντίνος. Κυκλάδες: Δοκιμάκης Κωνσταντίνος, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος. Ξάνθη: Ντεούδη Μαρία, Παναγιωτάκης Δημήτρης, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος. Ροδόπη: Αχμέτ Ιλχάν, Γιαμουστάρη Μάγδα, Μαχαίρας Χρήστος, Χατζηκωνσταντίνου Νίκος. Σέρρες: Αβραμίδης Γιώργος, Αποστόλου Χρήστος, Κολύβα Ευθυμία.
Στη Συμμαχία ωστόσο εκφράζουν την αντίρρησή τους στη χρησιμότητα τυχόν πρόωρων εκλογών. Σε συνομιλητές της η Ντόρα Μπακογιάννη αντιθέτως εκτιμά ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα τίναζε στον αέρα την ήδη χειμαζόμενη οικονομία και προκρίνει ως μοναδική λύση την εθνική συνεννόηση. Ενδεικτική του κλίματος η χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος με αφορμή τη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου: ««Ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Για τον πρωθυπουργό δεν αρκούν πλέον οι καλές προθέσεις. Με τις συνεχείς καθυστερήσεις και τις παλινωδίες της κυβέρνησής του, ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Και επειδή πλέον ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, επιβάλλεται να υπάρξει εθνική συνεννόηση και ομοψυχία για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου