Ο Αθανάσιος Δαδάλας

Αγαπητοί μου Φίλοι,Σύμμαχοι και Συνοδοιπόροι σας καλωσορίζω στο Ιστολόγιο μου.
Πιστεύω πως το παρόν BLOG θα είναι ένας τόπος συνάντησης σκέψεων απόψεων και ζυμώσεων πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.



Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»

Ο ΣΑΚΗΣ ΔΑΔΑΛΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»

Την αντίθεσή του στη δημιουργία κέντρου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στον πρώην στρατιωτικό καταυλισμό των Λαγκαδικίων, επανέλαβε για μια ακόμη φορά, ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β’ Θεσσαλονίκης Σάκης Δαδάλας.
Σε συνέχεια της ευαισθησίας που επέδειξε από τις πρώτες ώρες που γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του υπουργείου Προστασίας του πολίτη για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών στην περιοχή, ο υποψήφιος βουλευτής, έδωσε το παρών στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαγκαδά και παρουσία του μητροπολίτη Λαγκαδά και φορέων της περιοχής, χαιρέτισε το ομόφωνο ψήφισμα της άρνησης της τοπικής κοινωνίας για τη δημιουργία του κέντρου συγκέντρωσης.
Όπως είπε: «H περιοχή του Λαγκαδά είναι απαξιωμένη από τα κέντρα εξουσίας εδώ και πολλά χρόνια και με αυτήν την υπουργική απόφαση η υποβάθμιση της περιοχής γίνεται εντονότερη». Συμπληρώνοντας ο κ. Δαδάλας, κατέστησε σαφές ότι: « Όλα αυτά είναι απόρροια λαθεμένων πολιτικών αποφάσεων και κυρίως πολιτικών αντιλήψεων που αντιλαμβάνονται την περιφέρεια ως τόπο αποπομπής των αστικών και κεντρικών προβλημάτων».
Δίνοντας έμφαση, στην άμεση αντίδραση του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, ο κ. Δαδάλας, είπε με νόημα: «Χαιρετίζω την απόφαση του συμβουλίου και δηλώνω ενεργός σύμμαχος της περιφέρειας και του δήμου Λαγκαδά σε κάθε είδους πρωτοβουλία που μάχεται για την μη υποβάθμιση της περιοχής μας» και κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «Τέτοιες πρακτικές και παλαιοκομματικές αντιλήψεις από πλευράς κεντρικής εξουσίας θα μας βρουν ενάντιους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου